Go wonder: An expression of amusement over an apparently unexpected but predictable result (Wikitionary).

Onze visie

In onze snel digitaliserende wereld stoppen we nogal wat weg in schermen. Begrijp ons niet verkeerd, technologie is geweldig, maar schermen vinden we te plat. Letterlijk en figuurlijk.

Dat doen wij anders: magischer, socialer, tactieler. Aaibaar, voelbaar, stapelbaar. En tóch interactief, immersief, smart & connected.

Go wonder!

Onze missie

Mensen verwonderen en verrassen. Meer willen we eigenlijk niet.

We gaan graag samen met organisaties op zoek naar die magische tactiel-technische oplossingen voor educatieve of playful toepassingen.

Benieuwd of we iets voor jullie kunnen betekenen? Bel of mail gerust!

Team

Eric Jan Krupe – oprichter
Hanne Marckmann – oprichter
Bart van Berg – director, partner
Maret van Esch – creative director (a.i.)
Klaas van Rijn – R&D, soft- en hardware, partner
Jochem van Kranenburg – soft- & hardware

Testing 1-2-3


Met wie we werken

Elines
Een van onze partners in crime voor het bakken en inbouwen van soepel draaiende en hufterproof firmware. Fijne club!
www.elines.nl

Chris van Dongen
Chris aka de SMD prutser helpt ons met de ontwikkeling van prototypes en assemblage van onze printjes. Met vaste hand weet hij de pietepeuterige onderdelen netjes te solderen. Voor ons is Chris de SMDtopper!
smdprutser.nl

Ina Groeneweg
Snel en vakkundig met naald en draad. Reeds vele Tellmies gingen door haar handen. Een aanwinst voor ons team!

Studio Roodenburch
Opnemen, stemmen regelen, regisseren en op diverse gewenste volumes afmixen. Maarten en Bram van Studio Roodenburch doen alles voor de perfecte audio in onze producten. En ze zijn nog snel ook!
studioroodenburch.nl

Mariëlle van ’t Zand
Zorgt dat alles er grafisch ook tip top uit ziet en regelt ondertussen ook nog van alles qua productie. Halleluja!
Check haar LinkedIn hier.

Ine Keitz
Met één scherpe blik op beest, schetsje of vaag idee gaan Ine’s hersenen kraken en ontstaan er als vanzelf naaipatronen in haar hoofd. Ine helpt met het ontwerpen van unieke custom Tellmies in wonderlijke vormen en stoffen waar alle tech als gegoten in zit. Magic.
inekeitz.nl

Jelle Krupe
3D-ontwerp & -printing in een handomdraai. Voor al onze speakerbehuizingen, stekker-in-naai-modules met 8 of 10 gaatjes (we mogen altijd kiezen van Jelle!) en vele andere superhandige zaken. Onmisbaar.

Diverse stagiairs
We ondersteunen graag jong talent met goede ideeën! Met stagiair Casper van de opleiding CMD in Rotterdam werkten we aan een concept voor blinden en slechtzienden in musea. En Sanne van de TU in Eindhoven zocht ons op voor een pratende knuffel in haar afstudeerproject voor mensen met dementie. Wie volgt?

Opnames van Poes @Studio Roodenburch

Tot slot

We gaan verantwoord om met materie en mensen, zodat we niet aan de ene kant magie toevoegen en dat aan de andere kant weer wegtoveren. De Tellmies kun je aan ons terug verkopen als je ze niet meer wilt. Wij zorgen dat de firmware en de furware netjes recycled of hergebruikt worden.

Eric Jan doet nog even een software update @Batavialand